Fasadrenovering

Professionell fasadrenovering i Stockholm

Låt Proguard ta hand om din fasadrenovering i Stockholm. Fasaden är tillsammans med taket de två delar som skyddar din fastighet mot omvärldens påverkan i form av väder, vind, UV-strålning från solljus med mera. För att den ska hållas snygg och verkligen sköta sitt jobb krävs dock regelbundet underhåll. Stockholms miljö med smutspartiklar, buller och vibrationer sliter på fastigheter och det syns ofta först på fasaden. Se till att renovera din fasad innan det uppstår problem. Det lönar sig!

Därför ska du renovera din fasad i Stockholm

Det finns ett flertal skäl till att du bör underhålla och renovera fasaden på din fastighet i Stockholm. Några av de viktigaste är:

Vi tar hand om hela processen

Vi tar hand om hela processen vid en fasadrenovering. Vi utvärderar vilket behov som finns, om det räcker med en delrenovering eller om det är bättre att renovera hela fasaden samtidigt. Vi utvärderar eventuella brister eller skador och föreslår passande åtgärder.

I samspråk med dig beslutar vi hur du vill att din nya fasad ska se ut. Vissa kunder önskar uppdatera utseendet medan andra vill bevara huset så som det alltid har sett ut – vi anpassar oss till dina önskemål.

I somliga fall räcker det med att blästra bort gammal färg och smutsrester för att sedan måla om fasaden. I andra fall måste hela putsen avlägsnas för att renovera underliggande skikt eller kanske tilläggsisolera innan ny puts läggs på och fasaden målas om. Oavsett vilket arbete som krävs på just din fastighet har vi kunniga hantverkare med erfarenhet av både små och stora fastigheter samt en rejäl maskinpark som får jobbet gjort effektivt och professionellt på kort tid.

Välkommen att kontakta oss för mer information och offert på fasadrenovering i Stockholm!

Proguard AB
Offertförfrågan

Skicka din offfertförfrågan så återkommer vi med information eller kostnadsförslag inom kort


[contact-form-7 404 "Not Found"]